Foto's en waarnemingen 1 augustus 2008

Oproep van Zenit en www.zonsverduistering.nl: 

De eclips van 1 augustus a.s. duurt niet zo lang, maar dat zal de echte eclipsenthousiastelingen er niet van weerhouden om op reis te gaan naar Mongolië of Siberië. Maakt u daar mooie foto's, dan willen we deze natuurlijk weer graag ontvangen voor publicatie op deze website en/of de rubriek Amateurs Actief in Zenit. Ook schriftelijke reisverslagen zijn natuurlijk welkom. Maar ook sfeervolle foto's van de gedeeltelijke eclips in ons eigen land zijn zeer welkom. Waar mogelijk linken wij vanaf deze site graag naar uw eigen webpagina met foto's. U kunt u inzendingen sturen aan zenit@edwinmathlener.nl.

Noot (3 aug 2008): Terwijl de websitebeheerder zelf op reis was in het afgelopen weekend, was de mailbox mogelijk korte tijd te vol en daardoor niet bereikbaar. Kreeg u uw inzending onbestelbaar retour, probeer het dan a.u.b. nog een keer. De mailbox is inmiddels vergroot en wordt dagelijks geleegd.

Stuurt u foto', dia's of cd's liever per gewone post, adresseer deze dan aan:

Zenit - Amateurs Actief
Zonnenburg 2
3512 NL Utrecht

Technische opmerking: Voor publicatie in een tijdbeschrift zijn grafische bestanden nodig met een veel hoger aantal beeldpunten dan nodig is voor het web. Stuur ons per e-mail liever geen bestanden die groter zijn dan 1 MB. Een matig gecomprimeerde jpeg van deze omvang is meestal wel geschikt voor publicatie in Zenit. Selecteren we een bestand met een lage webresolutie voor Zenit, dan zal u om een groter bestand worden gevraagd. Grotere bestanden kunt u inzenden op cd-rom of beschikbaar maken via het web, zodat wij deze kunnen downloaden.

Terug naar inhoudsopgave Toekomstige verduisteringen